руски Кинески (поједностављени) Serbian филипино италијански јапански корејски малајски Тајландски вијетнамски

Меасуремент Цонвертер вредности

Запремина

Дужина

КСНУМКС коцка. инчни [Цу. ин] = КСНУМКС Цу. цм
КСНУМКС коцка. инчни [Цу. ин] = КСНУМКС литара [Л]
КСНУМКС Куарт [Куарт, КТ.] КСНУМКС = литара [Л]
КСНУМКС галон [галону, Гал.] = КСНУМКС литара [Л]
КСНУМКС барел нафте [] = КСНУМКС литара

Ин [ин, ин] = КСНУМКС Миллиметра [мм.]
Фооте [стопала, фт] = КСНУМКС Мерач [м.]
Двориште [авлија, м.] = КСНУМКС Мерач [м.]
Миле [Миле] = КСНУМКС километрима [км.]

Област

Тежина

КСНУМКС диуимКСНУМКС [ск ин] = КСНУМКС цм2
КСНУМКС футКСНУМКС [ск фт] = КСНУМКС метар2
КСНУМКС иардКСНУМКС [ск м] = КСНУМКС метар2

Паунд [Паунд, Лб.] = КСНУМКС килограм [кг]
Унца [унца, гр.] = КСНУМКС грама [ГМ]

Брзина

Снага

КСНУМКС миле / сат [ветар] = КСНУМКС км / х
КСНУМКС Чвор [Чвор] = КСНУМКС км / х

КСНУМКС ЛС [Хорсеповер, КС] = КСНУМКС Киловат